Ett härligt festival gäng!

Ett härligt festival gäng!

Om Eventcrews blogg

Här kommer vi att dela med oss av vad som händer och sker både i styrelsen, bland medlemmar, fester och festivaler. Så håll dig ajour!

Vill du bli en av oss under SRF och Helge Å Festival?

SRFPosted by Eventcrew Thu, February 15, 2018 23:05

Vill du bli en av oss och göra Sweden Rock Festival 2018 & Helge Å Festivalen i Knislinge 2018 till ett minne för livet? Då är du välkommen att skicka in din ansökan!

Vi bemannar festivalernas alla scener inom dikessäkehet m.m. Du är försäkrad genom föreningen och på detta sätt skyddad. Du måste vara 18 år. Uppdraget innebär mycket jobb i ett härligt glatt gäng av medlemmar, nya härliga vänner. Vi är som en familj! Vi skapar årligen goa minne för livet under festivalen med många skratt.

Är du intresserad kontakta oss så berättar vi mer. Tveka inte att bli en av oss - ett härligt gäng blandar själar som brinner för Sveriges bästa festival - Sweden Rock Festival & Sveriges mysigaste festival - Helge Å Festival. Du kommer inte att ångra dig!

Men vänta inte till imorgon för platserna är begränsade och intresset stort med tanke på det fantastiska startfält av band!

VÄLKOMNA!

Hemsida: Eventcrew

Kontakta oss genom att skicka ett mail till info@eventcrew.se för mer information.#srf #swedenrock #swedenrockfestival #festival #helgeåfestivalen #eventcrew #security #helgeafestivalen #kristianstad #ironmaiden #maiden #ozzy #osbourne #judaspriest #judas #helloween #stonesour #heavyload #rosetattoo #kreator #bodycount #tarja #turbonegro #vixen #prettymaids #docholliday #primordial #slade #nazareth #rottingchrist #popevil #nocturnalrites #the69eyes #thedarkelement #cyhra #bullet #bernietorme #piston #thequill #lugnet #junkyarddrive #thenewrosesthree #threedeadfingers #hårdrock #hardrock #metal #heavymetal #crew #backstage #2018 #sverige #sweden #skåne #konsert #evenemang #volentär #livenation #livemusik #helgeå #helgea #knislinge #sverigesmysigastefestival

  • Comments(0)//medlemmar.eventcrew.se/#post6

Festivalscenen byggs

SRFPosted by Eventcrew Wed, June 07, 2017 20:33
Nu tornar Festivalscenen upp sig på området och den sista touchen läggs vid den.
I morgon torsdag startar hela Sweden Rock på allvar och hela området öppnas upp och Eventcrew kommer vara på plats för att bemanna den, Rockklassiker och 4Sound.  • Comments(0)//medlemmar.eventcrew.se/#post4

Är du intresserad av att jobba på Sweden Rock Festival 2017?

SRFPosted by Eventcrew Sat, May 13, 2017 21:01


Nu närmar sig SWEDEN ROCK FESTIVAL med stormsteg!

Nu är vi nära att nå nästan 100 medlemmar till årets Festival men vi har fortfarande ett fåtal platser kvar att fylla. Vill du bli en i gemenskapen? 👌 Vill du vara en av oss i Eventcrew och jobba på den bästa festivalen i Sverige? Vi bemannar SRFs största scen Festival Stage, Rockklassiker samt 4 Sound Stage.

Du är försäkrad genom föreningen och på detta sätt skyddad. Du måste vara 18 år. Jobbet innebär mycket jobb i ett härligt glatt gäng av medlemmar, nya härliga vänner. Vi skapar årligen goa minne för livet under festivalen med många skratt. Är du intresserad kontakta oss så berättar vi mer.

Tveka inte att bli en av oss - ett härligt gäng blandar själar som brinner för Sveriges bästa festival Sweden Rock Festival. Du kommer inte att ångra dig! 😉 Men vänta inte till imorgon för tiden är knapp och de sista platserna hoppas vi tar slut innan den 21 maj 2017!

VÄLKOMNA!

Kontakta oss genom att skicka ett mail till info@eventcrew.se för mer information.

Hemsida: Eventcrew
Facebook: Eventcrew1  • Comments(0)//medlemmar.eventcrew.se/#post1