Ett härligt festival gäng!

Ett härligt festival gäng!

Om Eventcrews blogg

Här kommer vi att dela med oss av vad som händer och sker både i styrelsen, bland medlemmar, fester och festivaler. Så håll dig ajour!

Vill du vare en del av Sweden Rock Festival 2018?

EventcrewPosted by Eventcrew Wed, December 06, 2017 14:57

Vill du bli en av oss och göra SWEDEN ROCK FESTIVAL 2018 till ett minnen för livet? Då är du välkommen att skicka in din ansökan!

Vi bemannar SRFs alla scener inom dikessäkehet m.m. Du är försäkrad genom föreningen och på detta sätt skyddad. Du måste vara 18 år. Uppdraget innebär mycket jobb i ett härligt glatt gäng av medlemmar, nya härliga vänner. Vi är som en familj! Vi skapar årligen goa minne för livet under festivalen med många skratt.

Är du intresserad kontakta oss så berättar vi mer. Tveka inte att bli en av oss - ett härligt gäng blandar själar som brinner för Sveriges bästa festival - Sweden Rock Festival. Du kommer inte att ångra dig!

Men vänta inte till imorgon för platserna är begränsade och intresset stort med tanke på det fantastiska startfält av band!

VÄLKOMNA!

Kontakta oss genom att skicka ett mail till info@eventcrew.se för mer information.#srf #swedenrock #swedenrockfestival #festival #helgeåfestivalen#eventcrew#security #helgeafestivalen #kristianstad #ironmaiden#maiden #ozzy #osbourne#judaspriest #judas #helloween #stonesour#heavyload #rosetattoo #kreator#bodycount #tarja #turbonegro #vixen#prettymaids #docholliday #primordial#skindred #joelynnturner#suffocation #slade #nazareth #rottingchrist #popevil #nocturnalrites #the69eyes #thedarkelement #cyhra #bullet #bernietorme #piston #thequill #lugnet #junkyarddrive #thenewrosesthree #threedeadfingers #hårdrock #hardrock #metal #heavymetal #crew #backstage #2018 #sverige #sweden #skåne #konsert #evenemang #volentär #livenation #livemusik

  • Comments(0)//medlemmar.eventcrew.se/#post5

Ny hemsida

EventcrewPosted by Eventcrew Sat, May 13, 2017 20:50

Då kan vi meddela att föreningens nya hemsida EVENTCREW är uppe med lite bilder, lättillgänglig medlemsansökan, information om styrelsen och lite annat smått och gott.

Hemsidan har även denna blogg som vi kommer att använda oss av under festivaler, medlemsfester, andra sammankomster och information från styrelsen.

Nu kan du som medlem och du som är nyfiken på att bli en del av vårt fantastiska gäng ta del av massor av information som kommer komma här framöver.

Hjärtligt välkommen!

Hemsida: http://eventcrew.se

  • Comments(0)//medlemmar.eventcrew.se/#post0