Ett härligt festival gäng!

Vill du bli en av oss under SRF och Helge Å Festival?SRF

Posted by Eventcrew Thu, February 15, 2018 23:05

Vill du bli en av oss och göra Sweden Rock Festival 2018 & Helge Å Festivalen i Knislinge 2018 till ett minne för livet? Då är du välkommen att skicka in din ansökan!

Vi bemannar festivalernas alla scener inom dikessäkehet m.m. Du är försäkrad genom föreningen och på detta sätt skyddad. Du måste vara 18 år. Uppdraget innebär mycket jobb i ett härligt glatt gäng av medlemmar, nya härliga vänner. Vi är som en familj! Vi skapar årligen goa minne för livet under festivalen med många skratt.

Är du intresserad kontakta oss så berättar vi mer. Tveka inte att bli en av oss - ett härligt gäng blandar själar som brinner för Sveriges bästa festival - Sweden Rock Festival & Sveriges mysigaste festival - Helge Å Festival. Du kommer inte att ångra dig!

Men vänta inte till imorgon för platserna är begränsade och intresset stort med tanke på det fantastiska startfält av band!

VÄLKOMNA!

Hemsida: Eventcrew

Kontakta oss genom att skicka ett mail till info@eventcrew.se för mer information.#srf #swedenrock #swedenrockfestival #festival #helgeåfestivalen #eventcrew #security #helgeafestivalen #kristianstad #ironmaiden #maiden #ozzy #osbourne #judaspriest #judas #helloween #stonesour #heavyload #rosetattoo #kreator #bodycount #tarja #turbonegro #vixen #prettymaids #docholliday #primordial #slade #nazareth #rottingchrist #popevil #nocturnalrites #the69eyes #thedarkelement #cyhra #bullet #bernietorme #piston #thequill #lugnet #junkyarddrive #thenewrosesthree #threedeadfingers #hårdrock #hardrock #metal #heavymetal #crew #backstage #2018 #sverige #sweden #skåne #konsert #evenemang #volentär #livenation #livemusik #helgeå #helgea #knislinge #sverigesmysigastefestival

Vill du vare en del av Sweden Rock Festival 2018?Eventcrew

Posted by Eventcrew Wed, December 06, 2017 14:57

Vill du bli en av oss och göra SWEDEN ROCK FESTIVAL 2018 till ett minnen för livet? Då är du välkommen att skicka in din ansökan!

Vi bemannar SRFs alla scener inom dikessäkehet m.m. Du är försäkrad genom föreningen och på detta sätt skyddad. Du måste vara 18 år. Uppdraget innebär mycket jobb i ett härligt glatt gäng av medlemmar, nya härliga vänner. Vi är som en familj! Vi skapar årligen goa minne för livet under festivalen med många skratt.

Är du intresserad kontakta oss så berättar vi mer. Tveka inte att bli en av oss - ett härligt gäng blandar själar som brinner för Sveriges bästa festival - Sweden Rock Festival. Du kommer inte att ångra dig!

Men vänta inte till imorgon för platserna är begränsade och intresset stort med tanke på det fantastiska startfält av band!

VÄLKOMNA!

Kontakta oss genom att skicka ett mail till info@eventcrew.se för mer information.

Blog image

#srf #swedenrock #swedenrockfestival #festival #helgeåfestivalen#eventcrew#security #helgeafestivalen #kristianstad #ironmaiden#maiden #ozzy #osbourne#judaspriest #judas #helloween #stonesour#heavyload #rosetattoo #kreator#bodycount #tarja #turbonegro #vixen#prettymaids #docholliday #primordial#skindred #joelynnturner#suffocation #slade #nazareth #rottingchrist #popevil #nocturnalrites #the69eyes #thedarkelement #cyhra #bullet #bernietorme #piston #thequill #lugnet #junkyarddrive #thenewrosesthree #threedeadfingers #hårdrock #hardrock #metal #heavymetal #crew #backstage #2018 #sverige #sweden #skåne #konsert #evenemang #volentär #livenation #livemusik

Festivalscenen byggsSRF

Posted by Eventcrew Wed, June 07, 2017 20:33

Nu tornar Festivalscenen upp sig på området och den sista touchen läggs vid den.
I morgon torsdag startar hela Sweden Rock på allvar och hela området öppnas upp och Eventcrew kommer vara på plats för att bemanna den, Rockklassiker och 4Sound.

Blog image

Assemblin sponsrar EventcrewSponsorer

Posted by Eventcrew Sat, May 27, 2017 17:09

ASSEMBLIN i Halmstad sponsrar Eventcrew

Blog image
Visst är det underbart när företag vill hjälpa oss som en liten förening för att ni som medlemmar skall få en härlig festival och orka med alla dessa långa dagar i en härlig värme?

Assemblin i Halmstad som är ett komplett installations- och serviceföretag och vill naturligtvis att ni skall vara säkra och fräscha under hela festivalen så de sponsrar hela vår förening med vattenflaskor som ni skall använda under festivalen för att inte torka ut.

Ted Sevandersson som är filialchef på Assemblin hälsar att vi skall ha en underbar festival och vi tackar deras härliga medarbetare Dejan Cukon för leveransen av vattenflaskorna. 100 vattenflaskor finns nu på plats och ni hämtar ut dem tillsammans med er ackreditering!

Blog image
Eventcrews styrelse tillsammans med alla medlemmar tackar Assemblin för sponsringen! smiley

#assemblin #eventcrew #vs #sponsring #el #ventilation #halmstad #renovering #nybygge

All hands on deck Samarbetspartners

Posted by Eventcrew Sun, May 14, 2017 16:07

Blog image
Vill du jobba med lite andra evenemang och uppdrag? Gå med i Facebook gruppen All Hands On Deck då hittar ni olika evenemang som det behövs personal till löpande. Det är en arbetsgrupp som ger er en möjlighet att jobba med evenemang så som att bygga/riva staket, bygga scener och andra miljöer.

Ett roligt erbjudande för våra medlemmar att få bredare erfarenhet, träffa nya vänner och kunskap att bära med sig.

Välkomna!

Blog image

Är du intresserad av att jobba på Sweden Rock Festival 2017?SRF

Posted by Eventcrew Sat, May 13, 2017 21:01

Blog image
Nu närmar sig SWEDEN ROCK FESTIVAL med stormsteg!

Nu är vi nära att nå nästan 100 medlemmar till årets Festival men vi har fortfarande ett fåtal platser kvar att fylla. Vill du bli en i gemenskapen? 👌 Vill du vara en av oss i Eventcrew och jobba på den bästa festivalen i Sverige? Vi bemannar SRFs största scen Festival Stage, Rockklassiker samt 4 Sound Stage.

Du är försäkrad genom föreningen och på detta sätt skyddad. Du måste vara 18 år. Jobbet innebär mycket jobb i ett härligt glatt gäng av medlemmar, nya härliga vänner. Vi skapar årligen goa minne för livet under festivalen med många skratt. Är du intresserad kontakta oss så berättar vi mer.

Tveka inte att bli en av oss - ett härligt gäng blandar själar som brinner för Sveriges bästa festival Sweden Rock Festival. Du kommer inte att ångra dig! 😉 Men vänta inte till imorgon för tiden är knapp och de sista platserna hoppas vi tar slut innan den 21 maj 2017!

VÄLKOMNA!

Kontakta oss genom att skicka ett mail till info@eventcrew.se för mer information.

Hemsida: Eventcrew
Facebook: Eventcrew1Ny hemsidaEventcrew

Posted by Eventcrew Sat, May 13, 2017 20:50

Blog image
Då kan vi meddela att föreningens nya hemsida EVENTCREW är uppe med lite bilder, lättillgänglig medlemsansökan, information om styrelsen och lite annat smått och gott.

Hemsidan har även denna blogg som vi kommer att använda oss av under festivaler, medlemsfester, andra sammankomster och information från styrelsen.

Nu kan du som medlem och du som är nyfiken på att bli en del av vårt fantastiska gäng ta del av massor av information som kommer komma här framöver.

Hjärtligt välkommen!

Hemsida: http://eventcrew.se